Michaela

Miška sa narodila ako presčasniatko(29tt) keď mala asi 6mes. Dostala silný epi.zachvať,ktorý dosť ovlivnil(mala krvácanie do mozgo a silný opuch mozgu) v jednom roku jej bola diagnostikovaná DMO s prevahou v pravo. Keď mala Miška 1 a pol roka prišla o otca pri vážnej autonehode. S rehabilitáciami sme začali ešte v nemocnici po narodení a od vtedy sú našou súčasťou,začínali sme vojtovou metódou a asi v 3r. Sme skúsili Svetielko a teda metódu therasuit ktorou cvičíme dodnes.

Centrum Svetielko v BA navštevujeme pravidelne(keď financie dovolia) už vyše 6 rokov Miška tam chodí rada a tak isto aj rada cvičí. Vďaka cvičeniu by Miška určite nebola tam kde je čo sa pohybu týka. Taktiež má Miška za sebou operáciu ULZIBÁT,ktorá jej tiež pomohla no bude ju treba ju treba absolvovať znova kvoli jej prudkému rastu. Okrem iného Miška navštevuje denne špeciálnu školu kde taktiež veľmi rada chodí a aj spolužiaci ju maju veľmi radi ako aj Pani učiteľky. Za výhru sme veľmi vďační pretože Miške umoží ďaľsiu rehabilitáciu a tým sa posunúť vpred.

Chceli by sme sa poďakovať za možnosť zapojiť sa do súťaže MÔJ KROK VPRED a zároveň za výhru v súťaži, ktorú podporila Nadácia Jozefa Ružičku. Vďaka nadácii sme sa mohli zúčastniť ďalšej rehabilitácie pre Mišku, ktoré ju posúvajú vpred.

ĎAKUJEME

 

 

 

No Comments Found